Cégünk más üzletágain keresztül elsősorban értékesítéssel foglalkozik 1994 óta. Ebből adódik az a magunkkal szemben támasztott elvárásunk a szállítmányozásban is, hogy mindig törekedjünk ügyfeleink teljes körű kiszolgálására, maximális elégedettség mellett. Ezért tartjuk rendkívül fontosnak, hogy pontosan, időben, megbízhatóan teljesítsük a fuvar feladatokat és hogy mindezt versenyképes áron tegyük. Profilunk 24 tonnáig komplett vagy rész-gyűjtő fuvarozása Európa területén. Ezen kívül belföldi áruszállítást, bel- és külföldi költöztetést is végzünk 3.5 tonnás furgonnal vagy 12, 18 tonnás emelőhátfalas daruzható teherautókkal, illetve 24 tonnás nyerges szerelvényekkel.

Gépkocsi parkunk új, tökéletesen karbantartott teherautókból áll, melyekkel mindig biztosítjuk a szakszerű és hibátlan árutovábbítást, áruvédelmet.

Az ár képzést sok tényező befolyásolja, (távolság, súly, térfogat, határidők, stb..) ezért nehéz egységesíteni. Leginkább a piaci árakhoz és a szolgáltatás minőségéhez viszonyítva érdemes kalkulálni. Kérjük fuvardíjszámítással kapcsolatos kérdés esetén ön is keresse munkatársunkat telefonon vagy online.

Előzetes kalkulációt végezhet az „ÁRAINK”  fülön található adatok alapján vagy a  „ FUVARDÍJ KALKULÁTOR” segítségével.

Az itt megjelenő árak tájékoztató jellegűek, normál fuvarfeladatra vonatkoznak, nettó díjak (tehát az ÁFA-t nem tartalmazzák), és az adott fuvarfeladat illetve körülmények vagy a megbízó különleges kérései befolyásolhatják. Amennyiben a kalkulált ár elnyeri tetszését kérjük egyeztessen munkatársainkkal!

 

           

NYÍRI ÁKOS

CÉGVEZETŐ

akos.nyiri@archer-trans.com

MÁTÉ CSABA

CÉGVEZETŐ

csaba.mate@archer-trans.com
+36 30 942 3639

TÓTH ANIKÓ

ASSZISZTENS

assist@archer-trans.com
+36 30 351 0611

HEGYI ÉVA

FUVARSZERVEZŐ

eva.hegyi@archer-trans.com
+36 30 524 4867

MÓGOR BIANKA

FUVARSZERVEZŐ

bianka.mogor@archer-trans.com
+36 30 340 0488

HERENIK LÁSZLÓ

GÉPJÁRMŰVEZETŐ

JANKOVICS CSABA

GÉPJÁRMŰVEZETŐ

KOVÁCS ATTILA

GÉPJÁRMŰVEZETŐ